Νέα και άρθρα
Άρθρα για για την Εκπαίδευση & την Απασχόληση.

Κατόπιν σχετικών αποφάσεων και εγκυκλίων που κοινοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, στο μηχανογραφικό του 2021 επέρχονται οι ακόλουθες αλλαγές:

Α. Μετονομασίες Τμημάτων

– Το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης μετονομάζεται σε Τμήμα Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος αντίστοιχα, με Κατευθύνσεις Προχωρημένου Εξαμήνου: α) Χημικών Μηχανικών και β) Μηχανικών Περιβάλλοντος.

– Το Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του μετονομάζεται σε Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών – Μηχανικών Γεωπληροφορικής.

Β. Κατάργηση Τμημάτων

Δεν θα περιλαμβάνονται στο φετινό μηχανογραφικό τα ακόλουθα τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών:

  • ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ)
  • ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ)
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΒΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ)
  • ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ)
  • ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΥΡΓΟΣ)

Τη φετινή χρονιά συνυπολογίζοντας και τις επερχόμενες αλλαγές που θα προκύψουν λόγω της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, καθώς αναμένονται σημαντικές εκπλήξεις.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά φέτος οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν και το Παράλληλο Μηχανογραφικό διεκδικώντας και θέσεις για τα δημόσια ΙΕΚ.

Η επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας, έχει δομήσει μια εξειδικευμένη μεθοδολογία συμπλήρωσης μηχανογραφικού που θα βοηθήσει τους υποψηφίους των πανελληνίων να αξιοποιήσουν τα μόρια τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλυτικές πληροφορίες στα τηλ. 2312315181 & 2102202677 | www.employ.edu.gr