Νέα και άρθρα
Άρθρα για για την Εκπαίδευση & την Απασχόληση.

Αποτελέσματα Ελλαδιτών Υποψηφίων που έχουν εξασφαλίσει θέση στη Β’ Κατανομή Θέσεων για το 2023/24

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Κράτηση Θέσης – Εγγραφές στα Μαθήματα
1.1. Φοιτητές/ριες οι οποίοι/ες έχουν βελτιώσει τη θέση τους από την A’ κατανομή και έχουν ήδη συμπληρώσει ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής από την Α’ κατανομή
Οι φοιτητές που έχουν ήδη συμπληρώσει ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής τους και βελτίωσαν τη θέση τους με βάση την κατανομή που φαίνεται πιο κάτω, δε χρειάζεται να προβούν σε οποιεσδήποτε ενέργειες. Η βελτίωση της θέσης θα γίνει αυτόματα από το σύστημα της ΥΣΦΜ.

Θα πρέπει όμως είτε να εγγραφούν στα μαθήματα ηλεκτρονικά την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 ή να προσέλθουν στα Γραφεία της ΥΣΦΜ, για να γίνει η αλλαγή στα μαθήματά τους

Δείτε τα αποτελέσματα

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Αποδοχή θέσης/Εγγραφή στο Πανεπιστήμιο

Για αποδοχή της θέσης (η οποία γίνεται ηλεκτρονικά), οι επιτυχόντες/ούσες παρακαλούνται να ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα, πατώντας σε αυτό το σύνδεσμο.

Σε κάθε περίπτωση, οι νέοι/ες φοιτητές/τριες καλούνται να προχωρήσουν άμεσα με την αποδοχή της θέσης που εξασφάλισαν με την πληρωμή του τέλους εγγραφής ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα τη φοίτησή τους. Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη, 5/9, 2μ.μ.

Για οποιεσδήποτε απορίες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 0035725002710/11 (Δευτέρα-Παρασκευή, 0830-1500). Παρακαλούμε όπως επιλέγετε πρώτα την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος για καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας.

Μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με τον κ. Ηλία Βασιλείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ. 0035725002415 (Δευτέρα-Παρασκευή, 0830-1500) .

Αν χρειαστείτε βοήθεια εντός του Σ/Κ (1-3/9) μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ανώτερο Λειτουργό της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας Αντώνη Βρασίδα, αποστέλνοντας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τα αποτελέσματα